Βασίλης Παπαδόπουλος, ο στιχουργός των επιτυχιών (video)

Μέσα σ’ ένα κλίμα ψυχικής και πνευματικής ευφορίας, μα και έχοντας δίπλα του παλιούς και νέους φίλους, ομότεχνους συνοδοιπόρους, τραγουδιστές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους, ποιητές και συγγραφείς, ο στιχουργός κ. Βασίλης Παπαδόπουλος… γεύτηκε και απόλαυσε την αγάπη όλων.

Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών που είχε την ευθύνη και την οργάνωση αυτής της τιμητικής βραδιάς για εκείνον, φρόντισε και παρουσίασε το έργο και την καλλιτεχνική του πορεία του με τη βοήθεια του Μουσικοκριτικού – Συγγραφέα κ. Κώστα Παπασπήλιου, ο οποίος με το δικό του και μοναδικό τρόπο «μάγεψε» τους παρόντες, αλλά και τους αποκάλυψε αρκετές «ανθρώπινες πτυχές», του δημιουργού… με την έφορο της Π.Ε.Λ κα. Αγγελική  Ψακή – Κωβαίου να ντύνει αφηγηματικά τις ενότητες της παρουσίασης, με τραγούδια ή «σημειώσεις» του δημιουργού.

Ο Αντώνης Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Π.Ε.Λ, όταν πήρε το λόγο, μίλησε για τον άνθρωπο και φίλο του Βασίλη Παπαδόπουλο, για να ακολουθήσει ο Νίκος Ταβουλάρης, Αντιπρόεδρος της Π.Ε.Λ. ο οποίος έκανε λόγο για το έργο του.

Με την βοήθεια του βίντεο, δόθηκε η δυνατότητα σε όλους να σιγοτραγουδήσουν τις μεγάλες επιτυχίες του Βασίλη Παπαδόπουλου, μέχρι που ο πρόεδρος της Π.Ε.Λ     κ. Τάσος Λέρτας κάλεσε δίπλα του τον κ. Βασίλη Παπαδόπουλο για να του παραδώσει μια τιμητική πλακέτα, ως ελάχιστη τιμή… των όσων έχει προσφέρει στον πολιτιστικό πλούτο της πατρίδας μας με το έργο του.

Η βραδιά έκλεισε με ένα ζεστό χειροκρότημα απ’ όλους, αλλά και την αποκάλυψη του ηθοποιού κ. Κώστα Πρέκα για τη μελλοντική τους συνεργασία…