22ος Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός της «Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών»

Τελετή απονομής και αποτελέσματα 22ο Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της «Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών»

Η «Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών« σας καλεί στην τελετή απονομής του 22ο Μαθητικού Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της, την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 10:30. π.μ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον εξωτερικό χώρο του Εθνικoύ Αρχαιολογικού μουσείου, 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 44, στο καφέ Brasserie.

Θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών και θα δοθούν τα βραβεία και οι έπαινοι στην Ποίηση, και το Διήγημα.

Η Πρόεδρος Αγγελική Ψακή – Κωβαίου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, η Πρόεδρος της επιτροπής του λογοτεχνικού διαγωνισμού Χριστίνα Παναγιώτα Μανωλέα, καλούν, τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, τα μέλη, τους φίλους της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, το λογοτεχνικό κόσμο, στην εκδήλωση αυτή που προάγει τα γράμματα και τον πολιτισμό στη χώρα μας, αλλά κι εκτός αυτής.

Στην τελετή απονομής θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από covid. Παρακαλούμε τους συμμετέχοντες μαθητές να έχουν προβεί στις ενέργειες για διεξαγωγή self-test.

Σημειώνουμε πως πριν από την εκδήλωση στις 9 π.μ θα προηγηθεί ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο για τους συμμετέχοντες μαθητές στο διαγωνισμό, δωρεάν.