Εκδηλώσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών

Η «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ», συνεχίζει και τη νέα λογοτεχνική περίοδο, με σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων, κάθε Τρίτη στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεών της. Τα μέλη και οι φίλοι της, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει όλο το φάσμα των Τεχνών (Λογοτεχνία, Θέατρο, Μουσική, κ.λπ.) και να συμμετάσχουν στους τρεις σημαντικούς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς πολλών κατηγοριών, που διοργανώνονται με επιτυχία κάθε χρόνο και έχουν αποκτήσει την εμπιστοσύνη του λογοτεχνικού κόσμου.

Επίσης, θα συνεχίσει να παρέχεται «ελεύθερο βήμα» σε δημιουργούς για απαγγελία και ανάγνωση κειμένων, ενημέρωση για επικείμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση.

Όσα μέλη ή φίλοι της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ», επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα εκδηλώσεών της, μπορούν να επικοινωνήσουμε με την Έφορο κα Αγγελική Ψακή – Κωβαίου στο 6974 259054, ώστε να υποβάλλουν την πρότασή τους προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τα μέλη από την υπόλοιπη Ελλάδα εκτός της Αττικής, που επιθυμούν να παρουσιάσουν το έργο τους στην Ένωση, να ενημερώσουν έγκαιρα το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσω της Εφόρου. Όλες οι παρουσιάσεις των μελών θα γίνονται δωρεάν, την ημέρα Τρίτη, ώστε να ενισχύεται η συμμετοχή στην εκδήλωση από την καθιερωμένη μας συνάντηση και να τονώνεται παράλληλα, μέσα από την αμφίδρομη επικοινωνία η σχέση συνεργασίας μεταξύ των μελών.

Η «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ», είναι τα μέλη της. Βοηθήστε μας να την κάνουμε δυνατή και δημιουργική, προς όφελος όλων. Περιμένουμε, τις δικές σας συμμετοχές, προτάσεις και ιδέες, για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, ομιλιών, λογοτεχνικών αφιερωμάτων.

Τέλος, παρακαλούνται τα μέλη μας, να αποστείλουν τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας τους (διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό, e-email εφόσον υπάρχει), προκειμένου να ενημερώσουμε το αρχείο μας και να σας παρέχουμε καλύτερη ενημέρωση για τις δράσεις μας.

 

Οι προσεχείς εκδηλώσεις μας: 

ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ,  19:00

Φιλολογικό μνημόσυνο  στα αείμνηστα μέλη μας (Πανωφοροπούλου, Σάμπαλης, Μουζάκη, Ιωαννίδης)

Ομιλούν για αυτούς: Αντώνης Γιαννόπουλος – Εύα Χαλκιαδάκη – Bίβιαν Γιαννούδη –Αγγελική Ψακή – Κωβαίου

 

ΤΡΙΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 19:00

Ελεύθερο βήμα στα μέλη και στους φίλους της Π.Ε.Λ. να διαβάσουν ποιήματα τους,  ολιγόλεπτα αποσπάσματα από διηγήματα, μυθιστορήματα, ομιλίες έως 2 σελίδες για την 28 Οκτωβρίου, ή όποιο άλλο λογοτεχνικό κείμενο επιθυμούν.

Το νέο πρόγραμμα της Π.Ε.Λ θα αναρτηθεί σύντομα στη σελίδα μας http://pelogotechnon.gr και θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ», σας εύχονται υγεία, αρμονία, καλή και δημιουργική έμπνευση, στην νέα λογοτεχνική περίοδο.