Γεωργίου Κωνσταντίνος Συγγραφέας - Μελετητής

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Παντρεύτηκε και απέκτησε δύο κόρες. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΑΣΟΕΕ) και μεταπτυχιακά στο Pacific University.

Διετέλεσε ανώτερο διευθυντικό στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα. Δημοσίευσε πολλά επιστημονικά άρθρα σε εφημερίδες και σε οικονομικά περιοδικά. Το 1990 εξέδωσε το βιβλίο «Οργάνωση και Λειτουργία Οικονομικών Μονάδων».

Δίδαξε Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομική Ανάλυση ως εισηγητής σεμιναρίων σε στελέχη επιχειρήσεων. Από νεαρή ηλικία μελετώντας τα οικονομικά μεγέθη διεπίστωσε ότι κάθε οικονομική έννοια έχει κοινωνική αποστολή με ξεχωριστή εσωτερική διάσταση.

Η μετάβαση στον εσωτερισμό και στη φιλοσοφία υπήρξε αναμενόμενη. Το 1994 δημοσιεύει το πρώτο δοκίμιο με τίτλο «Εσωτερική φιλοσοφία – Η αναζήτηση της αλήθειας». Δημοσίευσε δύο άρθρα με τίτλους «Νηπιοβαπτισμός», «Αποτέφρωση των νεκρών».

Πρόσφατα εξέδωσε το βιβλίο «Ο δεκάλογος των Ελλήνων – Τα δέκα αριστεία του ελληνικού πολιτισμού» – Εκδόσεις Κωσταρά.

Ασχολείται με τη μελέτη των προσωκρατικών φιλοσόφων και την εργογραφία του Αριστοτέλη. Δηλώνει αμετανόητος αγωνιστής του ελληνικού Φωτός.