Λάππας Άγγελος

Ο Άγγελος Λάππας γεννήθηκε στο Χανδρινού Μεσσηνίας. Σπούδασε Φιλολογία. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων και του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών  Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

         Έργα του: Οι ποιητικές συλλογές «Τρεις λόγοι και τέσσερα γράμματα για ένα ταξίδι» 2009, «Το ποτάμι ανάμεσά μας, μέσα μας» 2010, «Εντός των τειχών»  (Ιωλκός 2014) «Εικόνες και Πρόσωπα»(Γαβριηλίδης 2017).Τα μυθιστορήματα: «Όταν ο Άβελ θα σκότωνε τον Κάιν» (Ιωλκός 2013) «REUNION –Η ‘Θεωρία’ των πέντε δακτύλων» (ΠΗΓΗ 2018) και οι συλλογές διηγημάτων: «Απόδραση στην άλλη μέρα» (Ιωλκός2015)  «ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ και άλλες ιστορίες» (24 γράμματα, 2019)

  Ποιήματα, πεζά, κριτικές του και κριτικές του έργου του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά, έντυπα και ηλεκτρονικά. Ποιήματά του έχουν βραβευθεί ( έχει πάρει το πρώτο βραβείο ποίησης στον 33ο  διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών) και έχουν διακριθεί σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.